2410259966 ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ 4, Λάρισα info@isxis.com.gr
hero image

 

ΙΣΧΥΣ
Διαχείριση Κτιρίων Λάρισα
 

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ΙΣΧΥΣ εδρεύει στην Λάρισα, στην οδό Ανθίμου Γαζή 4, υπό την διεύθυνση του κ. ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Πρόκειται για μια σύγχρονη, δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη εταιρεία, η οποία μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, εξυπηρετεί με επιτυχία τις ανάγκες που αφορούν τον άνθρωπο, την οικογένειά του, την επιχείρησή του, το σπίτι του. 

Το προσωπικό μας, το οποίο απαρτίζεται απο μια ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών τεχνικών, είναι σε θέση να δώσει λύση σε θέματα που προβληματίζουν την καθημερινότητά σας.

 


Η εταιρεία μας αναπτύσσεται στους παρακάτω τομείς:

 

 Οικονομικά

 Λογιστικά

 Φοροτεχνικά

 Διαχείριση πολυκατοικιών

 Έκδοση κοινοχρήστων

 Καθαρισμούς κτηρίων

 Ασφαλιστικά

 Πώληση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου Watt + Volt

 


 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας εκφράζεται μέσα από την ανθρώπινη προσέγγιση, την υπευθυνότητα και συνέπεια στις υποχρεώσεις μας, την αφοσίωση και την υποστήριξη στους πελάτες μας, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, καθώς επίσης και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων. 

Η επίτευξη αυτού του στόχου αποτελεί για μας ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα και έμπνευση για μια πορεία ακόμη πιο δυναμική και πιο δημιουργική.

 

 

Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας.
Για επικοινωνία μαζί μας πατήστε εδώ.